Telefonist / receptionist Binnen welke kaders ben ik werkzaam? (Context) De functie van Kok komt met name voor bij (semi-)residentiële organisaties (da georganiseerd. De functionaris kookt voor één of meerdere groepen binnen of Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het bereiden/ samenstellen van voeding/ maaltijdcomponenten en het portioneren van (dieet)voeding op basis van kookopdrachten en/ of receptuurvoorschriften, zodanig dat deze voldoen aan de eisen voor wat betreft smaak, temperatuur en presentatie. 5 (Dieet)maaltijden (voor)bereiden/ samenstellen (Dieet)maaltijden en overige verstrekkingen zijn bereid/ samengesteld, dusdanig dat deze voldoen aan de eisen voor wat betreft smaak, temperatuur en presentatie. 6 Goederen bestellen en verwerken Goederen zijn besteld, ontvangen en gecontroleerd conform de HACCP norm en opgeruimd op de daarvoor bestemde plaats en tekorten zijn tijdig gesignaleerd zodat voorraden tijdig kunnen worden aangevuld. W D g D Wat moet ik bereiken? (Resultaten) Wat kan ik doen om de doelen te b • Stelt weekmenu’s samen en houd • Verricht voorbereidende werkzaa klaarzetten van pannen en mater • Voert de eindcontrole uit (conform • Betrekt cliënten bij het kookproce • Bereidt zelfstandig de diverse ma aan de hand van vastgestelde rec • Bepaalt het assortiment, benodig • Bestelt kostenbewust goederen c • Signaleert tekorten in de voorraad • Ontvangt goederen, controleert d de leverancier aan in het geval da 7 Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden verrichten Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden zijn conform de geldende afspraken uitgevoerd. Welke kennis heb ik nodig om de resultaten te behalen? • Mbo werk- en denkniveau. • Kennis van HACCP regelgeving. • Kennis van de doelgroep. • Voert dagelijkse schoonmaakwer • Reinigt en behandelt apparatuur Pagina 195

Pagina 197

Interactieve internet krant, deze brochure of studiegids is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het online publiceren van digi-onderzoeksrapporten.

CAO jeugdzorg 2014 - 2015 Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication