agbehandeling), waar (een deel van) de restauratieve voorziening centraal is buiten de organisatie. Welke positie neem ik in de organisatie in? (Organisatorische context) De Kok ontvangt hiërarchisch leiding van de leidinggevende waaronder de functie is gepositioneerd. De Kok geeft zelf geen leiding. bereiken? (Activiteiten) dt hierbij rekening met budgetten. amheden zoals het afwegen en afmeten van benodigde ingrediënten en het riaal. aaltijdcomponenten of maaltijden/ stelt deze samen, zo nodig met dieetafleidingen ceptuurvoorschriften. m HACCP normen). es, instrueert en ondersteunt hen. gde voorraden en de vereiste kwaliteit. conform de vastgestelde afspraken met de leveranciers. d en zorgt dat deze aangevuld is. deze, tekent voor ontvangst en bergt deze op (conform de HACCP normen). Spreekt at de levering niet volledig is of niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen rkzaamheden uit (keuken, machinale afwas et cetera). en machines volgens de gebruiksaanwijzing/ HACCP. 134 van 345 Pagina 196

Pagina 198

Interactieve internet archief, deze editie of brochure is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het online maken van digi-nieuwsbrieven.

CAO jeugdzorg 2014 - 2015 Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication