Jeugdzorg 2014 - 2015 − Kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid, Arbo, milieu en kwaliteit. Specifieke functiekenmerken − Creativiteit en vindingrijkheid bij het bereiden van gevarieerde maaltijden. − Bewegingsvaardigheid is nodig in verband met snijtechnieken. − Hygiënisch, ordelijk en systematisch werken is van belang. − Gevoel voor ‘materiaal’ (afproeven van gerechten, opmaken van gerechten). − Dienstverlenende instelling bij het inspelen op specifieke vragen van medewerkers. Bezwarende werkomstandigheden − Bezwarende werkomstandigheden kunnen onderdeel uitmaken van de functie (fysieke belasting door lopen, staan en tillen, het afwisselend werken in warme (keuken) en koude (koelruimte) omgeving en lichamelijk risico bij snijwerkzaamheden, het koken en bakken en het lopen op vochtige vloeren). Hiermee moet op verantwoorde wijze kunnen worden omgegaan. 267 van 345 Pagina 330

Pagina 332

Heeft u een magazine, noviafacts of digi-weekbladen? Gebruik Online Touch: folder online plaatsen.

CAO jeugdzorg 2014 - 2015 Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication