Jeugdzorg 2014 - 2015 − Kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid, Arbo, milieu en kwaliteit. Specifieke functiekenmerken − Creativiteit en vindingrijkheid bij het bereiden van gevarieerde maaltijden. − Bewegingsvaardigheid is nodig in verband met snijtechnieken. − Hygiënisch, ordelijk en systematisch werken is van belang. − Gevoel voor ‘materiaal’ (afproeven van gerechten, opmaken van gerechten). − Dienstverlenende instelling bij het inspelen op specifieke vragen van medewerkers. Bezwarende werkomstandigheden − Bezwarende werkomstandigheden kunnen onderdeel uitmaken van de functie (fysieke belasting door lopen, staan en tillen, het afwisselend werken in warme (keuken) en koude (koelruimte) omgeving en lichamelijk risico bij snijwerkzaamheden, het koken en bakken en het lopen op vochtige vloeren). Hiermee moet op verantwoorde wijze kunnen worden omgegaan. 267 van 345 Pagina 330
Pagina 332Voor relatiemagazines, online maandbladen en uitgaves zie het Online Touch beheersysteem systeem. Met de mogelijkheid voor een webwinkel in uw uitgaven.
CAO jeugdzorg 2014 - 2015 Lees publicatie 10Home